esc
Vyhledat
Lidé často hledají
Jak požádat o službu
Katalog výrobků
Jídelní lístek
Kontakt
Služby
Barbora Kutná Hora logo
Barbora Kutná Hora logo
Sledujte nás na Facebooku
reditel%at%domov-barbora.cz
+420 327 533 111
Domů
O nás
Kdo jsme
Historie
Jak to u nás vypadá
Nejčastější dotazy
Napsali o nás
Dobrovolníci
Pracovní příležitosti
Sponzoři
Projekty
Výběrová řízení
Služby
Jak požádat o službu
Domov pro seniory
Domov pro osoby se zdravotním postižením
Chráněné bydlení
Ceník služeb
Dokumenty
Jídelníček
Jídelníček pro klienty
Jídelníček pro veřejnost
Ze života
Aktuality
Kontakt
Prohlídka
Zvětšit písmo
Zmenšit písmo
Vysoký kontrast
Výchozí kontrast
STC_04_Domov Barbora Kutná Hora
Jídelníček
Jídelníček pro veřejnost
Jídelníček pro veřejnost
15.09.2025 - 21.09.2025
Slovní popis alergenů:
Zobrazit legendu
Oběd
Pondělí
15.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka hovězí s těstovinou (
,
,
),
Hovězí pečeně po orientálsku (
,
),
Rýže dušená
Varianta 2:
Polévka hovězí s těstovinou (
,
,
),
Rybí filé po kavkazsku (
,
),
Bramborová kaše (
),
Máslo - na maštění (
)
Úterý
16.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka zeleninová se strouháním (
,
,
,
),
Guláš vepřový debrecínský (
),
Těstovinové přílohy (
,
)
Varianta 2:
Polévka zeleninová se strouháním (
,
,
,
),
Kuřecí roláda plněná (
),
Brambory šťouchané,
Salát okurkový
Středa
17.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka francouzská cibulačka (
,
),
Lívance (
,
,
)
Varianta 2:
Polévka francouzská cibulačka (
,
),
Salát farfále pollo (
,
,
)
Čtvrtek
18.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka hovězí s masem a nudlemi (
,
,
),
Omáčka rajská (
,
,
),
Knedlík houskový (
,
,
)
Varianta 2:
Polévka hovězí s masem a nudlemi (
,
,
),
Čevabčiči (
,
,
),
Brambory zimní/175g/,
Tatarská omáčka
Pátek
19.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka čočková (
),
Těstoviny po italsku s masem (
,
,
)
Varianta 2:
Polévka čočková (
),
Omáčka ledvinky dušené (
),
Rýže dušená
Sobota
20.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka slepičí s drobením (
,
,
),
Kuřecí ragů (
,
,
),
Těstovinové přílohy (
,
)
Varianta 2:
Polévka slepičí s drobením (
,
,
),
Kuřecí ragů (
,
,
),
Brambory zimní/175g/
Neděle
21.09.
Oběd
Varianta 1:
Polévka hovězí s rýží (
),
Vepřový závitek plněný-šťáva (
,
),
Bramborový knedlík (
,
,
,
,
,
),
Kompot
Varianta 2:
Polévka hovězí s rýží (
),
Vepřový závitek plněný-šťáva (
,
),
Rýže dušená,
Kompot
×
Ikona
Kód
Popis
1
Obiloviny obsahující lepek
2
Korýši
3
Vejce
4
Ryby
5
Jádra podzemnice olejné (arašídy)
6
Sójové boby
7
Mléko
8
Skořápkové plody
9
Celer
10
Hořčice
11
Sezamová semena
12
Oxid siřičitý a siřičitany
13
Vlčí bob (lupina)
14
Měkkýši
25.08.2025
11.08.2025
top